Alla inlägg den 27 februari 2008

Av Cecilia - 27 februari 2008 22:19

Efter att suttit hela dagen och hört olika föreläsare, (idag var det dessutom super jobbigt med språket!!!!) var det dags för mondul 3:s utmaning.

Denna gång blev vi skjutsade till en simhall. Där mötte oss några time-bildare.

Vi fick göra massa olika grupparbete , tex leta efter pusselbitar på simbassängens botten med ögonbimdel och en som dirr från bassängkanten. Ta en simräddningsdocka genom en bana i bassängen, där hela gruppen var tvungna att hjälpas åt. Vi jobbade rätt bra tillsammans denna gången.

Sedan var det dax att pressa sig själv för att tänja på gränserna!!!!

!1:a övningen var att simma under vattnet så långt man kunde, helst från ena kortsidan till den andra! Om man sa till innan så fanns det möjlighet att välja att ta luft vid två "markeringar". Jag trodde att jag skulle med hjälp av dessa två luftpauser klara hela sträckan...oj, vad jag bedrog mig själv.

Jag nådde inte redigt fram till den första. Man är lite vek.

Nästa övning var att vara påklädd med byxor och långarmad tröja hoppa från ca 3meters svikten med ögonbindel. Jag min fegis tvekade, men tillslut blev jag peppad och lite övertalad till att göra det! Jag gick upp för trappen (gud, vad högt det var!!) gick fram till Karl-Christian, fick min ögonbindel, blev ledd fram till kanten, där stod jag och ville inget annat än att DÖ!!!!!

Jag tänkte att jag -skiter i detta , -ta av mig bindel,  -gå ner -och erkänner inför hela guppen mitt misslyckande.......då klev jag över kanten...JAG GJORDE DET ......... Jag klev överkanten!!!! Jag fick massor av applåder och kramar...Jag hade gjort det och överlevt....fick sedan prata igenom det hela med en av instruktörena om vad som hade hjälpt mig att kliva ut över kanten och hur jag ska ta tillvara denna styrka. Detta var väldigt speciellt för mig...kanske början till något nytt!

Nu ska det drickas vin och sedan pluggas inför Mjölk-kvots diskussionerna i Morgon


Härliga jord, Jag lever!!!!!!

Cilla 

Ovido - Quiz & Flashcards