Alla inlägg den 16 februari 2008

Av Cecilia - 16 februari 2008 17:33

Utan hund och Man!!!


Där lurades jag lite, men idag har jag pratat med Chipz nya matte.

Jag har varit lite orolig hur det skulle gå, då jag har fått rapport om att

deras katt inte helt gillade Chipz och att hon mat-vägrade.


Men idag fick jag veta att ett av nya mattens barn-barn som är rädd för hundar, hade varit och hälsat på mormor & morfar plus nya hunden. När han skulle åka hem så sa han till mormor att  han hade fått en ny vän, en riktig hund-vän!! Så nu är Chipz inte  vår längre. Det känns så skönt att hon har fått en ny familj som gillar henne för den hon är! Vad bra det kan bli ibland när man inser att man sluta att vara självisk...att det finns ett bättre allternativ.

Så tack för våran tid tillsammans Chipz och lycka till i ditt nya liv.



Och så var det kära maken!

Nu har det slagit totalt runt i min kära makes arma huvud!!

Eftersom det ej har varit tillräkligt kallt och därför har det ej funnits värken snö eller konstsnö, så har han och en träningskompis dragit till Malung för att tävla i ett sidningslopp och för att få åka på redig snö.

För den 2/3 är det dax för vasaloppet igen. Förra året när hela familjen var med för att heja på den stackars fadern, så var han tvungen att bryta efter halva vasaloppet och får därför starta i sista startledet (led 10).  Nu vill han genom detta sidningslopp försöka att ta sig upp ett par start led. Vi få se hur det går. Morgondagens lopp är 4,5mil.

Lycka till älskling, vi håller tumarna för dig.

Imorgon är det Smilla som ska träna jakt, ska bli kul och se hur hon har utvecklas den här veckan i huvudet.


Blossom är galen, hon är så kär i allt och alla just nu. Började löpa härom dagen!

Ester jobbar på med fåren, nu går det redigt bra efter hon har sprungit av sig lite. ( Hon kan däremot ibland sätta en jäkla fart i vallningen, när hon tycker att det är tråkit, så att våra springiga får far iväg i en himla fart!! öds kul tycker Ester gangster.

Våren är på väg!!!!

Cilla 


Ovido - Quiz & Flashcards