Direktlänk till inlägg 15 juni 2008

Äntligen Internet!!!!

Av Cecilia - 15 juni 2008 11:48

Tänk vad livet förändras.

Jag har varit utan internet i ca en vecka och det känns som jag har blivit helt isolerad från omvärlden! Tänk för 10år sedan hade jag ingen dator och livet gick sin gilla gång ändå. Men nu är jag tillbaka!!!

Tre barn en skolavslutning.

De stora tjejerna hade ingen speciell avslutning, men med lillebror blev det hela kittet- kyrka- fika  i gamla affären i Gårdby(en riktig härlig pärla, är ni på öland så får ni inte bara missa denna pärla).

Jo, föresten vi firade in sommarlovet med tjejerna på kvällen med jordgubbar och lite skumpa. Det var faktiskt redigt mysigt.

Se upp här kommer lite skryt om mina älskade barn=

Pernilla fick MVG i flertalet ämnen, men jag vill speciellt nämna Matte D.

Hur f-n kan man få MVG i matte, undra om hon verkligen inte är adopterad ;))

Elina gjorde en storbedrift i år när hon gick från IG i idrott till G. Det var faktiskt en väldigt stark bedrift . Jag vet vad hon tycker om idrott, idrottslärana och att hon har fysiken i mot sig. (tycker detta är större än hennen andra topp betyg) 

Martin har äntligen kläckt mysteriumet med läsningen, dessutom verkar han oxså bli ett litet matte snille. 

Tack älskade barn för era fina framgångar, men jag kan inte älska er mer än vad jag gjorde innan, för så mycket jag älskar er, går ej att förklara, och det beror inte på era prestationer, för ni är alltid bäst!!! PUSS!!


Däremot står det redigt illa till med kära maken;)!

 Jo, han deltog igår i vättenrundan, 30mil på cyckel. Jag tror att det är något fel i huvudet på alla som frivilligt sitter på en cyckel i ca 17timmar!!!

Men GUD vad stolt jag är över honom, vilken bedrift älskling!

Nästa grej är om en månad, och då är det dax för Vansbrosimmet, det hela ska sluta med en svensk klassiker är det tänkt, han har gjort vasloppet, vättenrundan så kvar är vansbrosimmet och lidingeloppet.

Jag pratade med honom ca 30min efer hans målgång, då säger han att det var inte så farligt jobbit?????, men nu ligger han och sover på ett hotel i Motala, få se hur pigg han känner sig idag, med värk i nacke ,rygg och stumma ben! Längtar lite efter honom nu, tråkit att gå upp till ladugården själv på morgonen, lite ensamnt i sängen......men jag får ju helt bestämma vad jag ska se på sovrumets tv...lyxit värre!


Nä dax att utfodra...barnen...

Cilla

 
 
Karin

Karin

16 juni 2008 19:03

Halloj Cilla!
Första gången jag är här och läser din blogg!
Blir alldeles tårögd när jag läser det du skriver om dina ungar, härlig, härligt!! Kram till dig!!
Karin med busfröet Kaisa.

http://www.servicehundenimmi.com

 
Ingen bild

Fia

17 juni 2008 11:55

Håller med föregående, blir också tårögd när jag läser dina rader om barnen, vilken tur de har som har en så härlig och go mamma:-))
Jag jobbar i kväll så jag kommer inte:( men Andreas kommer. Ha en fortsatt trevlig dag så syns vi väl på Midsommarafton om inte förr!!!
Kram Fia

 
Fia & Andreas

Fia & Andreas

18 juni 2008 21:45

Hej nu är jag här igen! Vill bara önska er en trevlig Midsommarhelg!! Förmodligen blir den ju trevlig eftersom vi ska fira den tillsammans:-)

Kramar från oss i Nybro

http://www.123minsida.se/vega

 
Susanne o Cia

Susanne o Cia

19 juni 2008 15:53

Vill önska dig en skön midsommar Cilla!
Ses på måndag!
Kram
Susanne o Cia

http://www.svecia.blogspot.com

 
Marika o Håkan o hundarna

Marika o Håkan o hundarna

20 juni 2008 09:39

Trevlig midsommar
Vill önska alla en trevlig helg...Ha det gott
Kramar

http://www.123minsida.se/Thure

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cecilia - 29 mars 2009 16:48

Igår fick Blossom och jag den stora äran att var "stand in " åt Ebba. Kattis och Johan från Jönköping var nämligen nere för att titta på sin nya valp (vilken av Ebbas valpar de ska ha få framtiden utvisa).För att de skulle få se lite av vad Noel och ...

Av Cecilia - 27 mars 2009 13:41

Har precis varit och sprutat kära Ester så att hon ej ska löpa. Detta var 3.e gången som vi sprutade henne.Det är så skönt att hon inte kommer i löp, dels för henne egen skull och för byns hanhundar, och hon är mycket jämnare i sitt dagliga arbete. H...

Av Cecilia - 23 mars 2009 19:34

En dag efter en annan försvinner iväg! Men nu hittade jag tid och lust att blogga.Vad har då hänt sedan sist? Jo..1) Jag har blivit omvald  som ledamot i Arlas Ölandskrets på två år och även klättrat från 3 till 1 suppleant, tilltill Arlas  regionsty...

Av Cecilia - 13 mars 2009 17:30

FÖR 15 min sedan ringde  EVA Hultman åt Jordbruksverket och medelade att Vi ä: SAMONELLA FRIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! Fy FAN VILKEN LYCKA, nu jävla ska vi satsa på våra kor efter en vinter av oro!!!! Tyvärr var det ...

Av Cecilia - 9 mars 2009 11:15

Igår träffades jag, Carolin och Carina för lite träning.Det blev träning både för de stora hundarna och de små stjärnorna!!! BlossomBlossom  blev snabbt trött i huvudet på dirr träningen. Tyvärr så hamnade vi i konflikt med varandra, vilket inte är b...

Ovido - Quiz & Flashcards