Alla inlägg den 7 maj 2008

Av Cecilia - 7 maj 2008 08:08

att det är fika med pizza, som är höjdpunkten med hundträning!!


Var iväg och tränade Blossom och Smilla i går.

Blossom har nog aldrig gått så bra på en dirr, som hon gjorde igår, Gud vad jag blev glad!!!

Körde sök och dirr igår, och det gick super bra. Som vanlig strulade vatten dirr lite, men det beror på mig för jag har inte tränat tillräckligt. Det är bra att nöta på.


Smilla var super duktig. Körde närsök, och lite korta väldigt grund läggande dirr övning med henne, och Fia hjälpte mig med vatten mark. Smilla är fortfarande lite väl försiktig att gå i mörkt vatten. Men det bli bättre och bättre. Jag börjar faktiskt gilla hennes attetyd väldigt mycket.


En hund jag är frälst i är ju Fias lilla Vega. Vilken liten goding. Hon vet nog inte hur man gör fel. Hon ser även väldigt trevlig ut och är av det mindre slaget, som jag igentligen gillar bäst. Men ska man ställa ut lite så måste det tyvärr vara lte storlek på dem, då är tillochmed Smilla lite liten.


Jag såg inte så mycket av Carina och Maja,  Andreas och Elsa  inte heller så mycket av Marika och Thures arbete. Såg heller inte Carolin och hennes tre killars (Atlas, Simmson, Neo) träning,. Tack Carina för din sponsring av vilt till träningen du är en pärla. Men de verkade nöjda. Vi avslutade det hela med ett besök på den lokala pizzerian.......


Av -horningen och piersingen av tjuren gick ganska bra igår trots att nosringen krånglade. Vi lyckades oxså fånga in amkalvarna så nu är de lagliga med gula öronmärken i båda öronen.


Idag på morgonen så visade min lilla lovande Erika kviga (e; Erik)  sin lilla son.  Det var 6 tjurkalven på 14dagar, kvigkalvarna lyser med sin frånvaro.


Idag ska det köpas konfimations present till Elina...

På lördag är det Konfimation, kos släpp med Arla i Arontorp och Jaktprov i trekanten....Vilket ska jag priotera........Ingen snack om saken, Jag ska vara  Mamma till Elina hela dagen, allt annat få stå tillbaka!!!

Ovido - Quiz & Flashcards